Privacyverklaring AVG

Privacyverklaring met betrekking tot het gebruik van persoonsgegevens op mijn website, de sociale media en alle persoonlijke informatie die in de behandeling wordt gedeeld.

  1. Ik stem in en conformeer me aan de Europese regels voor de privacy AVG.
  2. Ik verzamel via mijn website geen gegevens van de bezoekers en gebruik geen cookies.
  3. Ik verzamel geen adres of andere gegevens van personen die informatie over mijn diensten vragen behalve de gegevens die nodig zijn om adequaat te kunnen reageren. Daarna bewaar ik deze gegevens niet.
  4. Van alle personen die bij mij in therapie komen maak ik een apart dossier. Bij het opstellen, onderhouden en bewaren van dit dossier hanteer ik de voorschriften die zijn beschreven in de gedragscode van de NBGT, de Nederlandse Beroepsvereniging voor Gestalttherapeuten waar ik bij ben aangesloten.
  5. De gegevens die ik daarin verzamel worden op geen enkele manier gedeeld met een derde partij tenzij op schriftelijk verzoek van mijn cliƫnt.
  6. De contactgegevens gebruik ik enkel voor communicatie dat gerelateerd is aan de therapie; afspraken maken, facturen opsturen, verslagen of extra informatie doorgeven.
  7. Bij klachten over o.a. het hanteren van deze privacyregels is er de mogelijkheid om beroep te doen op de klachtencommissie van de NBGT en als daar geen bevredigende oplossing gevonden kan worden is er de mogelijkheid om een beroep te doen op de klachtencommissie van de SCAG.
  8. Ik ben aangesloten bij SCAG. SCAG is een door het ministerie van WVC goedgekeurde geschillencommissie. Volgens de Wkkgz, Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, is elke zorgaanbieder verplicht om zich aan te sluiten bij een geschillencommissie die is goedgekeurd door het ministerie van WVC.
Folder Gestalttherapie en relatietherapie Eindhoven
www.oplijn.nl
 
© Hans Loeffen
BOVEN